Трети бус с мигранти на АМ Тракия е задържала полицията в

...
Трети бус с мигранти на АМ Тракия е задържала полицията в
Коментари Харесай

Трети бус с мигранти е задържала полицията в неделя


Трети бус с мигранти на Автомагистрала „ Тракия ” е задържала полицията в неделя, съобщи . В него са пътували 45 незаконни мигранти. Двама души са били задържани и разпитани. Превозното средство е открито минути преди катастрофата на различен бус край Чирпан. В него бяха транспортирани 46 чужденци, като един от тях е умрял
при удара с мантинелата. Шофьорът избяга.
По-късно полицията откри празен бус край Перник, за който се счита, че е тръгнал дружно с другите два. Те били предвождани от пилотна кола, чийто водач беше арестуван край Велинград. Мъжът отхвърля да има общо със случая. Предстои да бъде установено каква е връзката сред трите случая.
. Той е зарязан край Перник. Превозното средство е открито празно, а пътниците от него се търсят. Изоставеният бус и авариралият тази заран са се движили по автомагистралата. С тях е имало и пилотна кола, в която се е возел уредникът, който беше задържан до Велинград.
Припомняме, че бус, пренасящ 46 мигранти,
катастрофира на автомагистрала „ Тракия ” край Чирпан. Причината за случая е гръмнала гума, след което лидерът, избягал от мястото, е изгубил ръководство и бусът се е блъснал няколко пъти в мантинелата. При злополуката умря един човек, а други 32-ма бяха ранени.

След злополуката, откритият край Перник бус и пилотната кола са траяли. Има арестуван във връзка със случая от по-рано в неделя, при който бус, пренасящ мигранти, злополука на автомагистрала „ Тракия “ в региона на Чирпан, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
При инцидента загина незаконен мигрант
от Афганистан, потърпевши са към 32-ма души, които са откарани в лечебни заведения в Стара Загора и Чирпан. Към този миг няма пациенти с заплаха за живота, сподели пред публицисти здравният министър Асен Меджидиев. Окръжният прокурор на Стара Загора Дичо Атанасов съобщи, че водачът на транспортното средство е избягал.
Предполага се, че той е пакистански жител.
Причината за случая е гръмнала задна лява гума, след което лидерът е изгубил ръководство и бусът се е блъснал няколко пъти в мантинелата.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР